Asenne -surffibrändistä VIIMA Kitekoulun pääyhteistyökumppani talvella 2014-2015

IMG_0608 copy

VIIMA Kitekoulun tulevan talven leijahiihtokursseilla Helsingissä ja Ylläksellä on luvassa enemmän asennetta kuin koskaan ennen!

Leijahiihdon opettelu ja harrastaminen vaatii onnistuakseen lunta, jäätä, tuulta ja harrastusvälineitä, mutta ennen kaikkea erittäin paljon asennetta. Sitä tarvitaan niin lajin opettelussa kuin myös harjaantuneena harrastajana.

Kun säämies puhaltaa kylmää ilmaa ja tuulta taivaalle, upouudessa kalsarikerrastossa ja pinkissä ulkoiluhaalarissa hengailu tuulen suojassa ei tee sinusta vielä harrastajaa - tarvitaan asennetta hankkiutua tuulen purtavaksi jäälle leijan kanssa. Asennetta tarvitaan myös luomaan sinuun uskoa jatkaa lajin parissa, mikä pakottaa sinut kysymään aika ajoin itseltäsi, onko lajin harrastamisessa mitään järkeä.

Asennetta päähän pipon täydeltä kaikille VIIMA Kitekoulun leijahiihtokurssilaisille!

Koska VIIMA Kitekoulun tärkein tavoite on saada oppilaat rakastumaan lajiin ja jatkamaan lajin parissa luottavaisella ja hyvällä asenteella, tulevana talvena VIIMA Kitekoulun leijahiihtokursseilla Helsingissä ja Ylläksellä onkin luvassa enemmän asennetta kuin koskaan ennen nimittäin…

Kaikki VIIMA Kitekoulun leijahiihtokurssille ja teoriailtoihin talvikaudella 2014-2015 Helsingissä ja Ylläksellä osallistuvat saavat Asenne - pipon ja etukoodin surffilautoja ja makeita surffivaatteita sisältävään Asenne - verkkokauppaan! Wohou!!

IMG_1426 copy

asenne_n250

Tervetuloa VIIMA Kitekoulun leijahiihtokurssille talvella 2015! Kurssit starttaavat Helsingissä 13.12.2014 ja Ylläksellä 16.2.2015.

Tutustu ASENTEESEEN:
Näin syntyi Asenne
Asenne - vaatemallisto
Asenne -surffilaudat
Asenne-surfficampit

Tutustu VIIMAN leijahiihtokursseihin:
Näin varaat paikan VIIMA Kitekoulun leijahiihtokurssille
Talven 2015 leijahiihtokurssit ja teoriaillat starttaavat Helsingissä 13.12.2015 -ennakkovaraajan etu kaikille 30.11 mennessä kurssivarauksen tehneille!
Kokemuksia leijahiihtokurssilta

by MarttaK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *