Opettajat
Thomas vetää leijahiihdon alkeiskursseja ja tunturiopastuksia Ylläksellä talvella 2015. Laskuvarjolentäjänä Thomaksen taidot ennakoida ja lukea säätä ja kertoa sen ilmiöistä liittyen leijahiihtoon tasamaalla ja tunturissa ovat erityiset. Mies on osallistunut myös maailman tunnetuimpaan ja vaativimpaan Ragnarok-leijahiihtokilpailuun Norjassa talvella 2014.

Pedagoginen opetuspätevyys: VIIMA Kitekoulun opettajavalmennus (Helsinki 2014-2015), STS Alppimatkojen opas-ja vuoristokoulutus

Lajikokemus: Kolme vuotta leijasurffausta Turun megaspoteilla, Hangossa, Egyptissä ja Kap Verdellä ja leijahiihtoa Turussa ja kisakokemus Norjasta.Kaisa toimii VIIMA Kitekoulussa tuntiopettajana talvisin ja vetää leijahiihdon alkeiskursseja Helsingissä. Tuoreen lajin kansainvälisen opettajasertifioinnin omaavana Kaisa sykkii opettamisen ja oppimisen iloa niin opettajana kuin oppilaiden ohjaajana, jolta myös myös VIIMA Kitekoulun vakiopettajat pyytävät palautetta ja näkökulmia opetuspedagogiaan liittyen.

Pedagoginen opetuspätevyys: IKO-leijasurffauksen kansainvälinen opettajapätevyys (Espanja 2013), Joogaopettaja-pätevyys (Nicaragua 2014), VIIMA Kitekoulun opettajavalmennus (Helsinki 2014)

Opetuskokemus: yhden talven opetuskokemus leijahiihdon alkeiden opetustehtävistä Helsingissä

Lajikokemus: Seitsemän vuotta leijasurffausta asuinmaassa Azoreilla, leijahiihtoa lumella ja leijasurffausta aina myös Suomen visiiteillä.Pekka on VIIMA Kitekoulun talven 2015 täysin uuden leijahiihtäjien palvelun sparraustreenien vetäjä ja ottaakin erityisen mielellään käsittelyynsä lajin alkeet jo jollain tasolla hallitsevia harrastajia.

Suomen teknisesti taitavimpiin freestyle-kuskeihin lukeutuvan Pekan sparraustreenit sopivat kaikille, jotka kaipaavat pientä lajikertausta ja tukea jatkaa harrastusta. Pekan voi tilata myös treeniseuraksi jäälle lisäämään motivaatiota oppia uutta ja kehittyä lajissa, kun kaipaat vähän jotain uutta virikettä kannustavassa seurassa kuten vaikkapa vauhdikkaampia käännöksiä, perushyppyjä tai muuta kivaa.

Pedagoginen opetuspätevyys: VIIMA Kitekoulun opettajavalmennus (Helsinki 2014-2015), Paloturvallisuus- ja ensiapuvalmentaja

Opetuskokemus: Toiminut klinikkaopettajana ja sparraajana Lappis Kitekoulun järjestämillä leijasurffaus- ja leijahiihtoklinikoilla Yyterissä ja Pallaksella ja VIIMA Kitekolun järjestämällä klinikalla Tanskassa

Lajikokemus: Viisi vuotta leijasurffausta ja leijahiihtoa Suomessa ja lukuisilla surffireissuilla eri maailman kolkissa. 2015 leijasurffauksen Suomenmestaruus ja 2015 Wake Tour Finlandin kokonaiskilpailun voitto.Reetta toimii Thomaksen työparina Ylläksellä keväällä 2015. Lappi ja Ylläs on vetänyt Reettaa puoleensa lapsesta asti ja Reetta tunteekin Ylläksen kuin omat taskunsa. Reetan erittäin monipuolinen ja omaperäinen tausta ja työkokemus oppimisen ohjaajana ja oivalluttajana takaa, että leijahiihtokurssille osallistuvat saavuttavat oppimistavoitteet huomaamattaan ja hyvässä hengessä.

Pedagoginen opetuspätevyys: Luontoelämysohjaaja (Rovaniemi 2014-2015), Kasvatustieteen opinnot (Helsinki), aikuiskouluttajan pedagoginen pätevyys (Jyväskylä 2004), VIIMA Kitekoulun opettajavalmennus (Helsinki 2014-2015)

Opetuskokemus: kymmenisen kokemusvuotta oppimisen ohjaajana, fasilitaattorina, yritysvalmentajana ja kouluttajana

Lajikokemus: Viisi vuotta leijasurffausta ja leijahiihtoa Suomessa ja lukuisilla surffireissuilla eri maailman kolkissa mm. Meksikossa, Kuubassa ja Vietnamissa. Leijahiihdon suosikkikohteet löytyvät Norjasta.